Köpare

Välkommen till Wenngarn och Åby 2020!

Funderar du på att köpa häst?

För att köpa häst under auktionen krävs att du har läst auktionsvillkoren och löst finansieringsfrågan innan auktionsstart. Under finansieringsknappen kan du läsa mer om vilka finansieringsformer som finns och hur du ansöker om kredit.

Finansiering

Vi erbjuder tre olika betalningsalternativ samt två olika möjligheter för lån i samarbete med Svea Ekonomi.

Faktura
Godkänd auktionskredit krävs – ansök innan eller på plats på auktionen. Formulär finns i auktionskatalogen och kan scannas och mailas till info@yearlingsale.se. Betalning efter 10 (räntefritt) eller 30 dagar.

Swish
Max belopp 150 000 kr/dygn (kan variera hos olika banker). Obs! Du behöver höja din vanliga limit. Prata med din bank.

Auktionskonto – Överföring
Vill du använda vårt auktionskonto mailar du info@yearlingsale.se så hjälper vi dig med vidare instruktioner. Pengarna måste finnas på vår bank senast kl 12.00 samma dag som auktionen.
Ej utnyttjat belopp betalas åter dagen efter auktionen.

Auktionslopp

I samarbete med Åby Travsällskap vill vi bidra till travsportens fortsatta framgång genom att stärka tävlingsprogrammet både för två- och treåringar. Därför erbjuder vi från och med 2020 auktionslopp för alla hästar som säljs på någon av våra auktioner.

Förstapriset är minst 250.000 kr i respektive lopp. Prissumman är densamma i stoklassen som i klassen för hingstar och valacker.

Övriga villkor för auktionsloppen framgår av propositionerna till respektive lopp.

Hästhotell och transport – Wenngarn

Vi samarbetar med Skråmsta Stuteri som har hästhotell för både lång och kort sikt. Har du ingen transport med dig till auktionen, så kör vi i samarbete med Grens Hästtransporter din häst för uppstallning på Skråmsta Stuteri. Anmäl i sekretariatet hur många dagar du vill ha hästen uppstallad. Vill du boka på extra dagar, anmäla att du är påväg att hämta din häst eller behöver boka på ytterligare transport så hittar du kontaktuppgifter nedan.

Skråmsta Stuteri – Carina Dahling
08-582 447 73 eller 070-514 95 84

Grens Hästtransporter – Hans Forssell
0911-31059 eller 070-2130290

Hästhotell och transport – Åby

Vi samarbetar med Åsa Hingststation för uppstallning och Åby Horsline för transporter efter auktionen. Anmäl i sekretariatet hur många dagar du vill ha hästen uppstallad samt om du behöver hjälp med transport. Vill du boka på extra dagar, anmäla att du är påväg att hämta din häst eller behöver boka på ytterligare transport så hittar du kontaktuppgifter nedan.

Åsa Hingststation – Magdalena Grunditz
073-845 98 88

Åby Horsline – Ari
070-695 16 19

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats genom att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Läs mer