8 september 2021

Derbysexa till Mixed Sale!

Åby Mixed Sale börjar sätta sig och spännande två- och treåringar, starthästar, fölston, samt hingstandelar finns med på listan. Vi presenterar hästarna i den digitala katalogen här på hemsidan löpande.

En otroligt spännande starthäst som anmälts är högaktuelle Kuyt F.Boko som senast i söndags slutade sexa bakom Calgary Games i Svenskt Travderby på Jägersro.

Kuyt F.Boko (Conway Hall – Gala dei Bessi) såldes som ettåring på Wenngarn 2018 och har efter det haft Holland som hemadress. Hingsten inledde karriären med tre raka segrar och vann bland annat finalen av Breeders Course på Jägersro som tvååring. Även som treåring var han med i finalen av Breeders Course och fick då med sig ett andrapris.

Anmälan till Mixed Sale är öppen veckan ut. Det finns begränsat med platser, då vi satt ett tak på 100 hästar per dag. I skrivande stund har vi åtta plaster lediga för starthästar. Det finns även några lediga platser kvar för spännande fölston.

SM-veckan 6-9 oktober
Onsdag: V86 och auktionslopp för tvååringar
Torsdag: Auktionsdag 1 – ettåringar, tvååringar och starthästar samt
gruppspel i padelturneringen SM-ash!
Fredag: Auktionsdag 2 – ettåringar, hingstandelar och fölston samt
finalspel i padelturneringen SM-ash!
Lördag: V75, SM, EM och Grand Prix De UET

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats genom att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Läs mer