28 juni 2020

Digitala katalogen är klar!

Vi är både stolta och tacksamma över att kunna presentera årets auktionshästar och inte minst årets auktionslösning. Auktionen erbjuder, Covid-19 till trots, en möjlighet att besiktiga ettåringarna under auktionsdagen och en ny spännande digital auktionsplattform i samarbete med Travera.
Även om visningsområdet kommer ha strikta restriktioner och endast kunna släppa in tränare och agenter (som anmält sig på förhand till info@yearlingsale.se), tror vi den digitala lösningen kommer att tillfredsställa både nya och befintliga hästköpare. Vi har också goda förhoppningar om att locka en större internationell publik. Inte minst för alla fina hästar som i år bjuds ut.

Katalogen är nu på tryck, men redan nu kan ni läsa den digitala katalogen nedan (klicka på bilden för pdf) eller följ länken nedan för att komma till vårt digitala forum. Den riktiga katalogen får ni i brevlådan första veckan i juli. Saknar du katalog går det bra att maila din adress till info@yearlingsale.se så skickar vi en!

Varmt välkomna till årets version av Wenngarn Yearling Sale som i år tar plats på Solvallas Stallbacke och på yearlingsale.se!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats genom att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Läs mer