5 februari 2020

Jeanette Hansen förstärker styrelsen

Efter årsstämman i början på februari står det klart att Jeanette Hansen förstärker styrelsen i Sweden International Yearling Sale AB.

Sweden International Yearling Sale jobbar ständigt tätt ihop med uppfödare och hästägare – allt för att skapa moderna hästauktioner i framkant. Visionen är att bli den mest attraktiva hästauktionen och mötesplatsen för alla inom travsporten i Europa. Jeanette kompletterar styrelsen med en unik kompetens och stor erfarenhet inom både hästauktioner och uppfödning.

– Jag är otroligt glad över att ha Jeanette Hansen ombord. Hon har ett stort kontaktnät, unika erfarenheter och kompetenser att bidra med. Hon kommer bli ett värdefullt tillskott i styrelsen, inte minst nu när vi står inför en mycket spännande säsong med bland annat nytt auktionslopp och en tvådagarsauktion på Åby i samband med deras stora satsning på en SM-vecka, säger Emmelie Arneng, vd för Sweden International Yearling Sale.

Jeanette föder tillsammans med sin man Jens Glud Hansen upp hästar under namnet Panamera Racing. De har tidigare fött upp både danska och svenska hästar, men från och med 2020 kommer alla hästar registreras i Sverige. Paret står även bakom den danska auktionen Selected Sale som tidigare skördat stora framgångar.

– Jeg er vældigt beæret over samarbejdet med Wenngarn og i særdelelshed Emmelie Arneng. Det vil ikke kun styrke vores brand og markedsføring, men også give os en partner som er stærk på salg, planlægning og logistik. Men frem for alt deler Emmelie vores syn på behovet for specialauktioner såsom vores Selected Sales, siger Jeanette Hansen.

Vi har mange spændende planer og tror på at markedet kan bære en specialauktion med heste fra allerøverste hylde, desuden leger vi med tanken om at invitere både galop- og ridesporten med i ringen”, avslutar Jeanette Hansen

Läs hela den danska pressreleasen här >>

Fotnot: Fram till 25 mars kan du anmäla din ettåring till Sweden International Yearling Sale på Wenngarn här på hemsidan.
För Yearling & Mixed Sale på Åby Arena är sista anmälningsdatum 1 juni.

För mer information:
Emmelie Arneng, vd Sweden International Yearling Sale +46 70-766 67 74
Jeanette Hansen, styrelseledamot Sweden International Yearling Sale +45 26 16 35 69

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats genom att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Läs mer