Finansiering

Finansieringsalternativ

Vi erbjuder tre olika betalningsalternativ samt två olika möjligheter för lån i samarbete med Svea Ekonomi.

Faktura

Godkänd auktionskredit krävs – ansök innan genom att skicka ett mail till info@yearlingsale.se, uppge namn, företag och organisationsnummer samt önskat kreditbelopp.
Betalning efter 10 (räntefritt), 20 eller 30 dagar.

Swish

Max belopp 150 000 kr/dygn (kan variera hos olika banker). Obs! Du behöver höja din vanliga limit. Prata med din bank innan auktionen. 

Auktionskonto – Överföring

Vill du använda vårt auktions- eller klientkonto mailar du info@yearlingsale.se så hjälper vi dig med vidare instruktioner. Pengarna måste finnas på vår bank senast kl 12.00 samma dag som auktionen.
Ej utnyttjat belopp betalas åter två dagar efter auktionen.

Lån för företag

Låna upp till 1 000 000 kronor

Företagskredit har samma fördelar som ett företagslån men är snabbare och enklare och du slipper amortera. På så sätt får du friheten att agera direkt när en ny affärsmöjlighet dyker upp.

Vi beviljar kontokredit på upp till 1 miljon kronor – du kan sedan utnyttja mycket, lite eller ingenting alls och betalar bara för det du använder. 

Fördelar för dig som kund:

  • Amorteringsfritt – välj själv när du vill betala tillbaka
  • Nyttja bara krediten när du själv behöver den
  • Bra för dig som inte vill eller kan belåna dina fakturor

Lån för privatpersoner

Låna upp till 400 000 kronor

Ansökan är enkel och smidig. Ett par dagar efter beviljat lån har du pengarna på ditt konto. Du har hela tiden kontroll över ditt lån och kan se aktuell låneskuld, dina gjorda inbetalningar, räntehistorik med mera genom att logga in på ”Mina sidor”.

Fördelar för dig som kund:

  • Välj mellan 0, 3, 6, eller 12 månader amorteringsfritt
  • Lös lånet när du vill utan extra kostnader
  • Ett snabbt och smidigt alternativ till banken

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats genom att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Läs mer