13 augusti 2020

Travera.nu är öppen!

Tisdag 18 augusti är det Sweden International Yearling Sale med visning på Solvalla och budgivning på travera.nu. Men redan på lördag är det auktionsdags. Elva intressanta hästar bjuds ut till försäljning på nystartade auktionssidan travera.nu

– Våra utvecklare har jobbat stenhårt för att få de sista bitarna på plats och man kan säga att vi genomför en pre-auktions auktion på lördag. Jag är väldigt tacksam för att Panamera Racing och Stall Courant ställer upp med kort varsel. Intresset för travera.nu har dock varit extremt stort och jag hoppas att vi kan få till en bra premiär på lördagkväll, säger Traveras Ola Lernå.

Fem fölston, två föl, en 1,5-åring och en starthäst ligger redan nu ute på travera.nu och går att bjuda på. Auktionen avslutas på lördag, första häst har auktionsslut 20.05 och på travera.nu har alla hästar en unik sluttid.

– Det är högklassiga djur som säljs redan på lördag. Bland annat två toppstammade fölston dräktiga med Face Time Bourbon där fölavgiften är betald! Lägg till starthästen Ale’ Pride Gar som vann på Solvalla förra veckan, dubbelmiljonären Clemenza Am som var tvåa på franska Enghien i onsdags, ett föl efter Face Time Bourbon och lite annat smått och gott gör absolut auktionen värd ett besök, säger Ola Lernå.

En fördel med online-auktioner är de korta ledtiderna. Vi kommer fortsättningsvis ha auktioner varje vecka. Att anmäla sig som budgivare på travera.nu är gjort på under två minuter – att bjuda på hästarna går ännu fortare.

Om travera.nu
travera.nu är en flexibel sajt med modern teknik anpassat för framtidens auktioner. Traveras ambitioner är höga – vi vill erbjuda de intressantaste hästarna och den bästa servicen. Travera.nu har tydligt fokus på kunden, såväl köpare som säljare.

Bakom Travera står Ola Lernå och Emmelie Arneng, vd för Sweden International Yearling Sale.

För mer information:
Ola Lernå +46 703 59 61 74
Emmelie Arneng +46 707 666 774

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats genom att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Läs mer