18 juli 2020

Travera.nu

Tillsammans med delägda Travera.nu har vi under våren arbetat med att ta fram en ny spännande auktionsplattform. All budgiving på hästarna under Sweden International Yearling Sale den 18 augusti kommer att ske digitalt. Det funkar lika bra i telefon som med i-pad, eller på datorn. Det enda ni behöver förbereda för att kunna köpa häst är att skapa ett konto på Travera.nu, vilket ni gör säkert med BankID. Själva auktionen sänds som vanligt live här på hemsian.

Vi vill nu också ta ett steg till och kommer från och med september erbjuda auktioner på nätet varje vecka.

Travera.nu är en flexibel sajt med modern teknik anpassat för framtidens
auktioner. Idén bakom sajten är att ge säljaren möjlighet att själv bestämma
på vilken dag klubban ska falla; oavsett om det handlar om starthästar, unghästar, delar i avelshingstar, föl, fölston eller något annat intressant. Vårt mål är att skapa en attraktiv marknadsplats inom travsporten, där kvalitet och kontinuitet är ledord vi arbetar efter.

Vi kommer även att erbjuda partnerauktioner, där Sweden International
Yearling Sale den 18 augusti blir vår första partner.


Traveras ambitioner är höga – vi vill erbjuda de intressantaste hästarna och
den bästa servicen. Travera.nu har tydligt fokus på kunden, såväl köpare som säljare, och även om travera.nu är färsk på marknaden, så har vi den erfarenhet, kunskap och kontaktnät som krävs för en lyckad affär.


Webbplatsen är under uppbyggnad, men står klar inom kort, och där hittar
du all information hur du kan ge ett vinnande bud under Sweden International Yearling Sale – och på travera.nu i framtiden.


För att vara med och köpa eller sälja häst på Travera skapar du (kostnadsfritt) ett konto på travera.nu, vilket går smidigt och säkert med BankID.

För mer information om Travera.nu:
Ola Lernå +46 703 59 61 74 eller kundtjanst@travera.nu

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats genom att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Läs mer