12 juli 2018

Varmt välkommen!

Auktionen äger rum på Wenngarns Slott måndagen den 13 augusti 2018. Välkommen från klockan 10:00 för visning av hästarna i slottsparken. Första utrop sker klockan 18:00 i auktionstältet i slottsparken. Per Skoglund är konferencier och leder er genom kvällen tillsammans med auktionisten Pierrik Moreau känd från auktionen i Deauville.

Under hela dagen kan man njuta av fina hästar, hästmässa, vernissage på slottet med fotokonst av Pamela Hanné, god mat och trevligt sällskap.

Det har också blivit hög tid att boka bord till auktionen. I år har vi hyrt mindre bord där man sitter fyra personer vid varje. Innan auktionen serveras en buffé i auktionstältet. För bordsbokning kontakta: emmelie@yeralingsale.se eller 0707-666 774

Vid det här laget hoppas jag också att alla som vill har fått tag på en auktionskatalog. Om inte så är det bara maila info@yearlingsale.se så skickar eller så finns den digital här >>

Mats och Sanna från Solvallas Pershing gästspelar på Wenngarn under auktion och står för all servering av mat och dryck.
-Det är med stor glädje som vi ser fram auktionen. Vi hoppas att vi kommer träffa alla våra kunder där sa Mats med ett stort leende när vi senast sågs.

Varmt välkomna!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats genom att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Läs mer