Live just nu -  Gå till livesändning

Sweden international yearling sale

EN/SV

Åby Yearling & Mixed Sale

Åby Yearling & Mixed Sale 6- 7 oktober 2022

Torsdag och fredag innan SM-dagen på Åby arrangeras åter igen en auktion för ettåringar, fölston, starthästar och hingstandelar i samarbete med Åbytravet där framtidens och nutidens guldkandidater går under klubban. Dessutom körs vårt egna auktionslopp för både två- och treåringar!

Åby Yearling & Mixed Sale 2022

Sista veckan i augusti publicerar vi den digitala katalogen och första veckan i september kommer den tryckta versionen.

Logi

Åby Hotel

Hos Åby Hotell är visionen att du ska får en rolig och minnesvärd vistelse med det där lilla extra pirret i magen. De har hämtat inspiration från Tivoli med karuseller, popcorn, nöje och spel som ledstjärna, allt för att efterlikna den förväntansfulla känslan man känner i nöjesparken. Hotellet ligger i direkt anslutning till ÅbyTravet vilket gör att du som gäst får uppleva en atmosfär full av möjligheter. För att kunna boka ett rum ange bokningskod: ÅBYMIX

AUKTIONSVILLKOR

För att köpa häst under auktionen krävs att du har läst auktionsvillkoren, sökt kredit och löst finansieringsfrågan innan auktionsstart. Under finansieringsknappen kan du läsa mer om vilka finansieringsformer som finns och hur du ansöker om kredit.

Hästhotell och transport

Vi samarbetar med Skråmsta Stuteri som har hästhotell för både lång och kort sikt. Har du ingen transport med dig till auktionen, så transporterar vi i samarbete med Grens Hästtransporter din häst för uppstallning på Skråmsta Stuteri. Anmäl i sekretariatet hur många dagar du vill ha hästen uppstallad. Vill du boka på extra dagar, anmäla att du är påväg att hämta din häst eller behöver boka på ytterligare transport så hittar du kontaktuppgifter nedan.