Live just nu -  Gå till livesändning

Sweden international yearling sale

EN/SV

VÅRA AUKTIONER

Välkommen till Yearling Sale

”Vår mission är att tillsammans med uppfödarna skapa moderna hästauktioner genom att våga gå i framkant och vara nytänkande. Vår vision är att ha de mest attraktiva hästauktionerna och mötesplatserna för alla inom travsporten i Europa.”

Auktioner 2024

Solvalla Yearling Sale
13 augusti

Tisdagen innan Jubileumspokalen arrangeras återigen den populära rekordauktionen för Europas absolut finaste ettåringar på Solvalla.

Läs mer via knappen nedan…

YEARLING SALE

Åby Yearling Sale
26-27 September

Torsdag och fredag innan SM-dagen på Åby arrangeras åter igen en auktion för ettåringar, fölston, starthästar och hingstandelar i samarbete med Åbytravet där framtidens och nutidens guldkandidater går under klubban. Dessutom körs våra egna auktionslopp för tvååringar!

Sista anmälningsdag är 10 juni. Läs mer…

ÅBY YEARLING SALE

Solvalla Criterium Sale
10-11 oktober

Torsdag och fredag, dagarna innan Svenskt Trav Kriterium och Svenskt Trav Oaks går av stapeln på Solvalla, utvecklar vi ett nytt koncept för unghästauktioner i kombination med högklassiga travtävlingar av internationell klass. Det här är ett evenemang där vi vill lyfta sporten och lägga vårt fokus på hästarna, uppfödarna, ägarna och tränarna som är kärnan till allt inom vår fantastiska sport.

Sista anmälningsdag är 10 juni. Läs mer…

CRITERIUM SALE
CONSIGNORS

Nedan finns tips på olika consigners i Sverige som kan hjälpa dig med allt från uppstallning och iordningställande inför auktion inklusive hantering, filmning, fotografering, alla intyg, transport och uppvisning på auktion.

ALEBÄCK HORSE & BREEDING

Caroline Karlsson Lidköping

072-0304067 caroline@aleback.se

LÅNGERUDS GÅRD

Madde & Torbjörn Ohlzon Värmland

070-5116268 info@langerud.se

SÖDERBY STUTERI

Caroline Hellström Arlanda

073-0775516 kontakt@soderbystuteri.com
FOTOGRAFER

KIM MOBERG FOTO

Kim Moberg – Stockholm

070-2833827 kim_moberg@hotmail.com

LINA ALM RACING MEDIA

Lina Alm – Skåne

073-6500805 info@laracingmedia.com

MVA FOTO

Malin Albinsson – Skara

070-3974385 malin@mvafoto.se

Funderar du på att köpa häst?

För att köpa häst under auktionen krävs att du har läst auktionsvillkoren och löst finansieringsfrågan innan auktionsstart. Under respektive auktion ovan kan du läsa mer om vilka finansieringsformer som finns och hur du ansöker om kredit samt konto för digital budgivning.