Charity

Från start till mål

Varje år föds det omkring 3 200 travhästar i Sverige. Av de säljer vi cirka 300 på våra auktioner och känner ett stort ansvar för att dessa hästar ska få ett bra liv
– även efter sin karriär på tävlingsbanan.

Därför har vi, tillsammans med våra kunder, uppfödare, hingstägare och hästägare skapat en Charity Sale där vi alla kan vara med och bidra till våra travhästars liv efter karriären.
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något 🖤

2016 delades 237 000 kr mellan Svenska Hästars Värn, Beridna Högvakten, Stockholms Hästambulanser, Björntaget, Stall 43 och Svenska Ridtravar Förbundet.
2017 delades 425 000 kr mellan Svenska Hästars Värn, Beridna Högvakten, Stockholms Hästambulanser, Stall 43 och Svenska Ridtravar Förbundet.
2018 skänkte vi 318 000 kr till Stiftelsen Life After Racing.
2019 skänkte vi 250 000 kr till Stiftelsen Life After Racing.
2020 – Önskar vi återigen skänka pengarna till Stiftelsen Life After Racing och deras nya satsning mot ett hästpensionat.

Totalt insamlat sedan starten: 1 230 000 kr

Stiftelsen Life After Racing

För travhästars fortsatta liv efter tävlingskarriären
Den välgörande hästkraften kommer i alla tänkbara fyrbenta former. Hästen förenar människor, får oss att må bättre både fysiskt och psykiskt, skapar arbetstillfällen, ger människor en meningsfull fritid och bidrar till att hålla landskapet öppet.

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats genom att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Läs mer