Solvalla Yearling Sale

Välkommen till Sweden International Yearling Sale

”Vår mission är att tillsammans med uppfödarna skapa en modern hästauktion genom att våga gå i framkant och vara nytänkande. Vår vision är att bli den mest attraktiva hästauktionen och mötesplatsen för alla inom travsporten i Europa.”

Solvalla Yearling Sale 17 augusti 2021

Tisdagen innan Jubileumspokalen arrangeras återigen den populära rekordauktionen för Europas absolut finaste ettåringar på Solvalla.

Jubileumspokalsveckan 17-18 augusti
Tisdag: Auktionsdag
Onsdag: V75 och Jubileumspokalen

VISNING
Visning av hästarna sker på Solvallas Stallbacke med start 10:00. Stallbacken ses som en arbetsplats. För ackreditering kontakta info@yearlingsale.se.

AUKTIONSMIDDAG
Vi har i år glädjen att bjuda in till auktionsmiddag i Restaurang Kongressen!

Meny
Helstekt kalventrecote med sensommargrönsaker, rostad potatis och salviahollandaise samt kaffe med pralin. Vegetariskt alternativ finns (måste förbokas).

Förbokning av bord är extra viktigt i år, då endast ett begränsat antal bord kommer att finnas tillgängliga. Bokning görs till info@yearlingsale.se meddela också eventuella allergier.

10:00 – Visning av hästarna
16:45 – Livesändningen startar på yearlingsale.se
17:00 – Första utrop

KATALOGEN
Den fysiska auktionskatalogen är klar och distribueras under v.27. Den finns också på alla travbanor. Saknar du katalog kan du höra av dig till info@yearlingsale.se.
Den digital katalogen hittar du här >>
Katalogen finns även i equineline-appen (för Ipads).

Funderar du på att köpa häst?

För att köpa häst under auktionen krävs att du har läst auktionsvillkoren och löst finansieringsfrågan innan auktionsstart. Under finansieringsknappen kan du läsa mer om vilka finansieringsformer som finns och hur du ansöker om kredit.


Hästhotell och transport

Solvalla

Vi samarbetar med Skråmsta Stuteri som har hästhotell för både lång och kort sikt. Har du ingen transport med dig till auktionen, så transporterar vi i samarbete med Grens Hästtransporter din häst för uppstallning på Skråmsta Stuteri. Anmäl i sekretariatet hur många dagar du vill ha hästen uppstallad. Vill du boka på extra dagar, anmäla att du är påväg att hämta din häst eller behöver boka på ytterligare transport så hittar du kontaktuppgifter nedan.

Skråmsta Stuteri – Carina Dahling
08-582 447 73 eller 070-514 95 84

Grens Hästtransporter – Hans Forssell
0911-31059 eller 070-2130290

LOGI

BEST WESTERN, BROMMA (Fullbokat)

Best Western Plus Sthlm Bromma ligger endast 900 meter från travbanan och har 202 hotellrum, restaurang, bar, fritt WiFi, gym och bastu samt parkering. Hotellet är beläget precis intill Bromma flygplats och Bromma Blocks galleria. www.sthlmbromma.se

Kontaktinformation:
bokning@sthlmbromma.se
ANGE BOKNINGSKOD: Solvalla Trav

ULFSUNDA SLOTT, BROMMA

Det läckert designade Ulfsunda Slott ligger vackert med sjöutsikt och stor generös slottspark, ca 5-10 minuter från Solvalla och med direkt närhet till kommunala kommunikationer, och egen busshållplats. Fri parkering för hotellets gäster. www.ulfsundaslott.se

Kontaktinformation:
Ulfsunda Slott
Margretelundsvägen 125
167 36 Bromma
Telefon: +46 (0)8 704 49 40
E-post: ulfsundaslott@fazer.se
Hemsida: http://www.ulfsundaslott.se/

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är avdelare-hastsko-e1582205040742.png

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats genom att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Läs mer