Besök Solvalla


Tisdagen innan Jubileumspokalen arrangeras återigen den populära rekordauktionen. Visningen har pga rådande corona-situation flyttas från Wenngarns Slottspark till Solvallas stallbacke.
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är avdelare-hastsko-e1582205040742.png

Nedan följer praktiska tips och restriktioner inför auktionen på Solvalla Stallbacke.

Travtränare & Agenter:
För att få access denna dag behöver du en ackreditering.
ANMÄLAN GÖRS TILLinfo@yearlingsale.se senast 17/8. Ni hamnar då på gästlistan och prickas av i entrén och där får ni ett armband som ska visas upp vi eventuell kontroll.

Hästägare:
Då vi under rådande Covid-19 inte har möjlighet att bevilja andra än licenserade travtränare till Solvallas stallbacke kommer ni här på hemsidan kunna följa både auktionen och visningen av hästarna live hela dagen. Själva bjudningen på hästar kommer att ske över internet.

Uppfödare:
För säljande uppfödare inkl. hästskötare och chafförer gäller följande restriktioner för att minimera antalet personer på området och därmed skapa en mer smittsäker arbetsplats.
Anmäl innan vilka ni är som kommer.
1-5 hästar = två personer
6-9 hästar = tre personer
10-14 hästar = fyra personer
15> hästar = fem personer

Journalister och fotografer:
För att få access denna dag behöver ni söka ackreditering hos info@yearlingsale.se

Övriga besökare:
Då vi under rådande Covid-19 inte har möjlighet att bevilja andra än licenserade travtränare och agenter till Solvallas stallbacke kommer ni här på hemsidan kunna följa auktionen och visningen av hästarna hela dagen.

Tänk på att:
• Stallbacken är under visningen en strikt arbetsplats.
• Endast de som arbetar har tillträde till stallbacken, dvs tränare, uppfödare, skötare och transportörer. Det är under inga omständigheter tillåtet att ta med exempelvis vänner, familj eller hästägare.
• Stanna hemma när du är sjuk.
• All visning av hästar sker utomhus.
• Sprid ut er på stallbacken – undvik att gå in i stallarna.
• Är du över 70 år eller i någon form av riskgrupp gällande det nya
coronaviruset – överväg att stanna hemma.

Begränsningarna som råder kan självklart komma att ändras i takt med att förutsättningarna från Folkhälsomyndigheten förändras. Det är också en av anledningarna till att vi genomför flytten till Solvalla, då anläggningen är mycket flexibel och möjlighet att öppna för exempelvis restaurangplatser finns om det skulle lättas på restriktionerna.

Informationen uppdateras löpande.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är avdelare-hastsko-e1582205040742.png

Logi Solvalla, Bromma

BEST WESTERN – STHLM BROMMA

Best Western Plus Sthlm Bromma ligger endast 900 meter från travbanan och har 202 hotellrum, restaurang, bar, fritt WiFi, gym och bastu samt parkering. Hotellet är beläget precis intill Bromma flygplats och Bromma Blocks galleria. www.sthlmbromma.se

Bokas via: bokning@sthlmbromma.se 
ANGE BOKNINGSKOD: Solvalla Trav 

ULFSUNDA SLOTT

Det läckert designade Ulfsunda Slott ligger vackert med sjöutsikt och stor generös slottspark, ca 5-10 minuter från Solvalla och med direkt närhet till kommunala kommunikationer, och egen busshållplats. Fri parkering för hotellets gäster. www.ulfsundaslott.se

Bokas via: ulfsundaslott@fazer.se eller +46 (0)8 704 49 40

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är avdelare-hastsko-e1582205040742.png

Hitta till Solvallas Stallbacke

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats genom att analysera trafiken. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.

Läs mer